Pružatelj usluge


 

Naziv društva i adresa
Robert Bosch d.o.o., Hrvatska
Kneza Branimira 22
10040 Zagreb-Dubrava

Odgovornost za sadržaj
Robert Bosch d.o.o., Hrvatska


Kontakt
Robert Bosch d.o.o.
Kneza Branimira 22
10040 Zagreb-Dubrava
p.p. 139
Hrvatska

+385 1 2958-071


Sudski registar i broj upisa
Trgovački sud u Zagrebu, Hrvatska
MBS: 080090992

OIB
54135594229

Poslovna banka i broj računa
Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb
IBAN: HR6824840081103934203
SWIFT: RZBHHR2X

Temeljni kapital
15.781.000,00 HRK, u cijelosti uplaćen

Direktor
gđa Mirsada Kudrić


Pravne obavijesti Grupe Bosch (Bosch)

Ako niste suglasni s ovim uvjetima korištenja mrežnih stranica Robert Bosch d.o.o. molimo da ne koristite ovu mrežnu stranicu.

Investitori se ne smiju pouzdati u informacije navedene na ovoj mrežnoj stranici u svrhu donošenja odluka o investicijama jer te informacije ne predstavljaju ponudu ili poziv na predaju ponude za kupnju ili prodaju, trgovanje ili bilo koju drugu transakciju bilo kojim vrijednosnicama.

Iako je Robert Bosch d.o.o. uložio znatne napore da uključi točne i ažurirane podatke i poveznice, Robert Bosch d.o.o. ne daje nikakve izjave ili jamstva bilo koje vrste, bilo izričito ili implicitno, niti je odgovoran za točnost, sadržaj, kompletnost, zakonitost, pouzdanost, operativnost ili dostupnost informacija ili sadržaja prikazanih na ovoj mrežnoj stranici. Robert Bosch d.o.o. nije odgovoran za brisanje, neuspješno skladištenje, pogrešno dostavljanje ili nepravovremeno dostavljanje bilo kakvih informacija ili sadržaja.

Robert Bosch d.o.o. ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu skidanjem datoteka ili pristupom bilo kakvom sadržaju na internetu do koga se došlo pomoću ove mrežne stranice.

© Autorsko pravo

Sva prava pridržana. Tekst, slike, grafički prikazi, zvuk, animacije i videozapisi, kao i njihova organizacija na Boschevim mrežnim stranicama, zaštićeni su autorskim pravom i drugim pravima industrijskog vlasništva. Sadržaj ovih mrežnih stranica ne smije se umnažati, širiti, mijenjati ili staviti na raspolaganje trećim osobama u komercijalne svrhe. Također, neke Boscheve mrežne stranice sadrže slike koje su podložne autorskim pravima trećih osoba.

Informacije o zaštitnom znaku

Robne marke i dizajn elemenata korištenih na našim stranicama intelektualno su vlasništvo društva Robert Bosch GmbH, Njemačka.

Informacije o licenci

Ova mrežna stranica ne daje licencu za korištenje intelektualnog vlasništva društava Grupe Bosch (Bosch) ili trećih osoba.

Online dispute resolution (ODR)

Informacije o internetskom rješavanju sporova: Europska komisija osigurava platformu za internetsko rješavanje sporova (OS). Ta platforma će služiti kao središnja točka za izvanraspravno rješavanje sporova koji se odnose na ugovorne obveze online ugovora o prodaji i online usluga.

Platforma je dostupna na http://ec.europa.eu/consumers/odr/ .

Ne sklapamo izvansudske nagodbe pred arbitražnim tijelima za zaštitu potrošača.