Bosch električni alati

Svet proizvoda

Zanat / industrija

Zanat / industrija

Profesionalni alati za najveće zahteve

Za profesionalce iz zanata i industrije proizvodimo električne alate koji nude najbolju tehnologiju, odličnu snagu i vrhunski kvalitet za efikasan rad.

Bosch razvija inovativne, kvalitetne električne alate sa kojima možete bezbedno postizati profesionalne rezultate u svim područjima zanata. Naši uređaji su pouzdani, snažni i otporni, ispunjavaju najveće zahteve i olakšavaju vam rad. Sa našim inteligentnim litijum-jonskim uređajima postajete nezavisni od kabla – maksimalna sloboda kretanja pri maksimalnoj snazi.

Kućna radinost

Kućna radinost

Idealan alat za svaku ideju

Bosch električni alati su među najomiljenijima na svetu. Iz tog razloga: Bosch stoji za kvalitet, inovaciju, izvrstan pribor i odlične usluge.

Sa pravim električnim alatom radovi u kući prave duplo zadovoljstvo. A sa Boschom imate ne samo više mogućnosti nego i radite znatno preciznije, prilagodljivije, bezbednije i snažnije. Naši alati ističu se kvalitetom, prvoklasnim rukovanjem i najmodernijom tehnologijom. Šta god želite da izgradite, sa Boschom to možete.

Bašta

Bašta

Bilo da kosite travu, sečete živu ogradu, čistite visokim pritiskom, zalivate biljke – sa inovativnim Bosch uređajima najbolje ste opremljeni za sve radove na slobodnom prostoru.

Sa Bosch baštenskim uređajima zadivićete sami sebe, pa i svoje komšije. Oblikovanje živih ograda i grmlja, sečenje urednih ivica travnjaka, seckanje grana i grančica – sa Boschom sve je brzo obavljeno na bezbedan način. Oblikujte vašu baštu precizno po svojim željama. A još veće je zadovoljstvo sa obimnim, inovativnim priborom. Videćete, Bosch pretvara negu bašte u užitak.