zum Seitenanfang

Podatki o podjetju


Odgovorni za spletne strani podjetja Dremel

Ime in naslov

DREMEL Europe

Bosch Power Tools B.V.

Konijnenberg 60

4825 BD Breda

Nizozemska

Izvršni direktor

Jean-Paul Meeuwissen

Vaš stik s podjetjem Dremel

Telefonska številka +31-(0)76-5795-000

Številka faksa: +31-(0)76-5875-431

Stik prek spleta

Podjetje B.V.

Vnosi v register

Kamer van Koophandel West-Brabant: 20066721 0000

ID št. za DDV: NL800824647B01


Pravni podatki podjetja Dremel

Pravni podatki podjetja Dremel

© Copyright

Vse pravice pridržane. Besedila, slike, grafike, zvočni zapisi, animacije in videi kot tudi njihova kompozicija na spletnih mestih podjetja Dremel so zaščiteni z zakoni za varstvo avtorskih pravic in drugimi predpisi glede komercialne zaščite. Vsebine teh spletnih mest ni dovoljeno kopirati, distribuirati, spreminjati ali je narediti dostopne tretjim osebam za komercialne namene. Obenem nekatera spletna mesta podjetja Dremel vsebujejo slike, katerih avtorsko lastništvo pripada tretjim osebam.

Podatki o blagovni znamki

Razen če je navedeno drugače, so vse blagovne znamke na spletnih mestih Dremel zaščitene z zakonodajo o blagovnih znamkah. To velja še zlasti za znamke Dremel, imenske označbe, logotipe podjetja in embleme. Blagovne znamke in elementi dizajna, uporabljeni na naših spletnih straneh, so intelektualna lastnina družbe Robert Bosch Power Tools GmbH, Nemčija.

Informacije v zvezi z garancijo

To spletno mesto je bilo zasnovano z največjo skrbnostjo. Kljub temu pa ni mogoče jamčiti natančnosti ali pravilnosti vseh vsebovanih informacij. Vsakršna odgovornost za posredno ali neposredno škodo, izvirajočo iz uporabe tega spletnega mesta je izključena, razen če je povzročena namerno ali zaradi grobe malomarnosti podjetja Dremel.

Podatki o licencah

Intelektualna lastnina, vsebovana na spletnih mestih podjetja Dremel, kot so na primer patenti, blagovne znamke in avtorska lastnina, je zaščitena. To spletno mesto ne daje dovoljenja za uporabo intelektualne lastnine podjetij poslovne skupine Dremel Group (Dremel) ali tretjih strank.

Informacije v zvezi s spletnim razreševanjem sporov

Evropska komisija omogoča platformo za spletno razreševanje sporov (OS). Platforma služi kot stična točka za izvensodne poravnave sporov, ki izhajajo iz izpolnjevanja pogodbenih obveznosti spletnih prodajnih pogodb in spletnih pogodb za storitve.

Platforma je na voljo na povezavi http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Podjetje Dremel ne sodeluje v razreševanju sporov pred potrošniškimi arbitražnimi komisijami.


 

Tehnologija

Tehnične zahteve


Da bi bile naše spletne strani optimalno prikazane na vašem računalniku in da bi lahko uporabljali vse njihove funkcije, upoštevajte naslednje:


Brskalnik

Priporočamo uporabo naslednjih različic brskalnikov: Internet Explorer 9.x ali novejša različica, Mozilla Firefox 20.x ali novejša različica, Google Chrome 30.0.x ali novejša različica in Safari 5.x ali novejša različica. Pri uporabi starejših različic brskalnikov (kot je na primer Explorer 6) bodo v določenih primerih funkcije v zvezi z našimi ponudbami omejene.

Flash® Player

Nekatere spletne strani podjetja Dremel vsebujejo animacije, ki uporabljajo tehnologijo Flash®. Da bi si lahko ogledali animacije, potrebujete predvajalnik Flash® Player, različica 10 ali novejša, ki jo lahko prenesete tukaj: www.adobe.com

Adobe® Reader

Nekatera spletna mesta podjetja Dremel vsebujejo dokumente v obliki zapisa PDF. Da bi si lahko ogledali te dokumente, potrebujete program Adobe® Reader, ki ga lahko prenesete tukaj: www.adobe.com

JavaScript


Nekatere funkcije spletnih mest podjetja Dremel potrebujejo brskalnik, ki podpira JavaScript. Zato priporočamo, da v vašem brskalniku omogočite možnost JavaScript.

Piškotki

Nekatere funkcije spletnih mest podjetja Dremel potrebujejo omogočene piškotke. Zato priporočamo, da v vašem brskalniku omogočite piškotke. Za dodatne informacije v zvezi z uporabo piškotkov glejte razdelek Obvestilo o varstvu podatkov poslovne skupine Dremel Group.

Če želite zvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo, kliknite na povezavo »Izjava o varovanju zasebnosti« v nogi strani. Povezava »Izjava o varovanju zasebnosti (številka 6)« vam podaja dodatne informacije o uporabi piškotkov. Obenem lahko konfigurirate, katere piškotke želite uporabljati.