zum Seitenanfang

Tilbyder


Ansvarlig for Dremels nettsider

NAVN OG ADRESSE

DREMEL Europe
Bosch Power Tools B.V.
Konijnenberg 60
4825 BD Breda
The Netherlands

KONTAKT

Telefon  +31-(0)76-5795-000
Telefaks +31-(0)76-5875-431

NETTKONTAKT

SELSKAPSFORM

B.V.

JURIDISKE REPRESENTANTER, MED FULLMAKT

Jean-Paul Meeuwissen

REGISTRERINGSINFORMASJON

Kamer van Koophandel West-Brabant: 20066721 0000
Mva.-nummer: NL800824647B01


JURIDISK MERKNAD

JURIDISK MERKNAD FOR DREMEL

© Copyright

Med enerett. Tekst, bilder, grafikk, lyd, animasjon og videoer samt fremstillingen av disse på Dremel-nettsteder er beskyttet av opphavsrett og andre kommersielle beskyttende rettigheter. Innholdet på disse nettstedene kan ikke kopieres, spres, endres eller gjøres tilgjengelig for tredjeparter for kommersielle fordeler. I tillegg kan noen Dremel-nettsteder inneholder bilder som er underlagt tredjeparts opphavsrett.

Informasjon om varemerker

Med mindre annet er spesifisert, er alle varemerker på Dremel-nettsteder beskyttet av varemerkelovgivning. Dette gjelder spesielt for Dremels varemerker, typeskilt, selskapslogoer og emblemer. Varemerker og designelementer som er brukt på nettsidene våre, er åndsprodukter som tilhører Robert Bosch Power Tools GmbH, Germany.

Informasjon om garanti

Nettstedet er utarbeidet med stor omhu. Vi kan imidlertid ikke garantere at all informasjonen på det er nøyaktig og korrekt. Vi fraskriver oss ethvert erstatningsansvar for skader som oppstår direkte eller indirekte som følge av bruke av dette nettstedet, med mindre det skyldes overlagt eller grov uaktsomhet fra Dremels side.

Informasjon om lisensiering

Åndsproduktene som finnes på Dremel-nettstedet, som patenter, merker og opphavsrett, er beskyttet. Nettstedet gir ikke lisens til å bruke åndsproduktene som tilhører selskapene i Dremel-konsernet (Dremel) eller tredjeparter.

TEKNOLOGI
TEKNISKE KRAV

Merk deg det følgende for at stedene våre skal vises best mulig på datamaskinen din og for at du skal kunne bruke alle funksjonene på dem:

Nettleser

Vi anbefaler at du bruker en av de følgende nettleserversjonene: Internet Explorer 9.x eller nyere, Mozilla Firefox 20.x eller nyere, Google Chrome 30.0.x eller nyere og 5.x eller nyere. Hvis du bruker eldre nettleserversjoner (som Internet Explorer 6), kan det hende at funksjoner knyttet til tilbudene våre er begrenset.

Flash® Player

Noen Dremel-nettsteder inneholder animasjoner som er implementert med Flash®. For å vise animasjonene trenger du Flash® Player versjon 10 eller nyere, som du kan laste ned herfra: www.adobe.com

Adobe® Reader

Noen Dremel-nettsteder inneholder PDF-dokumenter. For å vise disse dokumentene trenger du Flash® Reader, som du kan laste ned herfra: www.adobe.com

JavaScript

Noen funksjoner på Dremel-nettstedene krever en nettleser med JavaScript. Derfor anbefaler vi at du aktiverer JavaScript i nettleseren din.

Informasjonskapsler

Noen funksjoner på Dremel-nettstedene krever at du aktiverer informasjonskapsler. Derfor anbefaler vi at du aktivere informasjonskapsler i nettleseren din. Se delen Merknad om databeskyttelse for Dremel-konsernet for ytterligere informasjon om informasjonskapsler.

Hvis du vil lære mer om informasjonskapslene vi bruker, kan du klikke på koblingen «Innstillinger for informasjonskapsler» i bunnteksten. Koblingen «Innstillinger for informasjonskapsler» gir deg tilgang til ytterligere informasjon om informasjonskapslene som er brukt. I tillegg kan du konfigurere hvilke informasjonskapsler du vil tillate.