Du kan når som helst rotere verktøyet med musen. Trykk samtidig på Ctrl-tasten og museknappen. Du kan studere verktøyet nærmere  når du beveger musen mot høyre.

Hvis du ikke får vist verktøyet i 3D, må du laste ned SPX-innpluggingsmodulen. Innpluggingsmodulen kan lastes ned fra  SPX-nedlastingssiden;  i Windows kan den installeres automatisk med smart-nedlasting i Microsoft Internet Explorer  eller i Netscape.

Lukk vinduet