Nya appen Bosch Pocket Assistant

Rätt verktyg eller tillbehör i dina händer

Få information om 1000-tals verktyg och tillbehör från Bosch med bara ett klick.

Ta reda på mer om fördelarna med Bosch-produkter, tekniska detaljer, instruktionsfilmer, vilket tillbehör passar vilket verktyg och slutligen hur du köper direkt.

App Store Icon Google play Icon

Ladda ner gratis

camera icon

Identifiering med ett klick

Identifiera Bosch-produkter med ett enda klick
info icon

Direkt info

Se tekniska detaljer, fördelar med produkten, instruktionsfilmer och köpinformation med bara ett klick
quick tool icon

Rekommenderade tillbehör och verktyg

Hitta kompatibla produkter för ditt verktyg eller tillbehör
accessory icon
Snabb verktygs-
registrering
Registrera verktyg automatiskt för garanti samt reparation och hämtning
FAQ
Bosch Pocket Assistant stöder skanning av förpackade och uppackade elverktyg från Bosch och förpackade tillbehör för elverktyg från Bosch. Du kan också skanna verktyg och tillbehör i våra tryckta Bosch-kataloger.
Appen Bosch Pocket Assistant är unik eftersom den använder en komplex uppsättning algoritmer för att analysera och tillgängliggöra högupplösta bilder. Det betyder att istället för att skanna streckkoder kan användaren helt enkelt ta en bild av produkten med kameran på sin smarttelefon. Det finns flera appar som har utvecklats av elverktygsleverantörer, men de använder sig av streckkodsavläsning. Bosch Pocket Assistant är unik eftersom den inte behöver en streckkod för att identifiera en produkt.
Ja, Bosch Pocket Assistant behöver en internetuppkoppling för att få tillgång till databasen med mer än 20 000 elverktyg, tillbehör och mätinstrument från Bosch. Bosch Pocket Assistant är dock optimerad för att förbruka en minimal datamängd så att du ska kunna använda den med en långsam internetuppkoppling utan att använda upp din mobila datamängd. Observera att vi rekommenderar en wifi-anslutning om du vill se videoklipp.
Bosch Pocket Assistant kan identifiera verktyg endast baserat på mönster. Försök därför att fotografera rakt framifrån och undvik störande ljus. Skanningsresultatet kan bli bättre om kameran är fokuserad på verktygsnamnet eller ordernumret (10 siffror).
Professional GSR 18 V-EC Image
ordering number image
Vi uppskattar alltid feedback och välkomnar dina kommentarer. Kontakta vårt team genom e-post: bpa@bosch.com
Öppna appen Bosch Toolbox och välj respektive titel (t.ex.: reparation och hämtning). Där hittar du en skanningsknapp som öppnar Bosch Pocket Assistant. Sedan kan du skanna din produkt med hjälp av kameran i din telefon.
»Favorit»-funktionen är ett bra sätt att få en översikt över dina inskannade verktyg och tillbehör. Detta kan användas för att snabbt få tillgång till information om ett specifikt verktyg som du redan använder. Du kan också skapa en inköpslista eller en önskelista för framtida inköp.

För att lägga till en produkt i dina favoriter, klicka på stjärnan på produktsidan för en inskannad produkt. Du kan även öppna fliken »Historik» och lägga till en produkt därifrån genom att klicka på stjärnan.