Ny Bosch Pocket Assistant-app

Riktig verktøy eller tilbehør er bare et klikk unna

Få informasjon om tusenvis av Bosch-verktøy og -tilbehør med et klikk.

Få informasjon om fordelene til Bosch-produktene, tekniske detaljer, instruksjonsvideoer, hvilke tilbehør som passer til hvilke verktøy og hvordan du kjøper dem, her og nå.

App Store Icon Google play Icon

Last ned gratis

camera icon

Identifiser med bare ett klikk

Identifiser Bosch-produkter raskt med ett klikk
info icon

Umiddelbar informasjon

Se tekniske detaljer, produktfordeler, instruksjonsvideoer og informasjon om hvor du får kjøpt produktene, med bare ett klikk
quick tool icon

Tilbehørs- og verktøyanbe-
falinger

Finn produkter som passer til ditt verktøy eller tilbehør
accessory icon
Rask verktøy-
registrering
Registrer verktøy automatisk for garantitjenester og henteservice for reparasjoner
Vanlige spørsmål
Bosch Pocket Assistant støtter skanning av Bosch elektroverktøy og tilbehør til Bosch elektroverktøy både i og uten emballasje. Du kan også skanne verktøy og tilbehør du har funnet i trykte Bosch-kataloger.
Bosch Pocket Assistant-appen er unik, ettersom den bruker et komplekst algoritmesett for å analysere og generere bilder med høy oppløsning. Dette betyr at istedenfor å måtte skanne en strekkode kan brukerne ganske enkelt ta et bilde av et produkt med kameraet på smarttelefonen. Det finnes også andre apper som er utviklet av verktøyprodusenter, men disse bruker strekkodegjenkjenning. Bosch Pocket Assistant er unik ettersom den ikke trenger en strekkode for å identifisere et produkt.
Ja, Bosch Pocket Assistant trenger en internettforbindelse for å få tilgang til database med over 20 000 Bosch elektroverktøy, tilbehør og måleverktøy. Bosch Pocket Assistant er imidlertid optimert for å bruke en minimal datamengde, slik at du kan bruke den med lav netthastighet, uten å bruke for mye av dine data. Vi anbefaler at du kobler deg til et trådløst nettverk når du skal se videoer.
Bosch Pocket Assistant er i stand til å gjenkjenne verktøy bare basert på mønstre. Du bør derfor forsøke å skanne rett forfra og unngå forstyrrende lys. Skanneytelsen blir bedre hvis kameraet fokuserer på verktøynavnet eller bestillingsnummeret (10 tegn).
Professional GSR 18 V-EC Image
ordering number image
Vi setter alltid pris på dine tilbakemeldinger og kommentarer. Vennligst kontakt prosjektteamet vårt via e-post; bpa@bosch.com
Åpne Bosch Toolbox-appen, og velg tilsvarende flis (f.eks. Reparasjon og henting. Der finner du en skanneknapp som åpner Bosch Pocket Assistant. Deretter kan du skadde produktet ditt med kameraet på telefonen.
«Favoritt»-funksjonen er en flott måte å få en oversikt over verktøy og tilbehør du har skannet tidligere på. Med denne kan du raskt finne informasjon om et spesifikt verktøy du allerede bruker. Du kan også opprette en handleliste eller ønskeliste for fremtidige kjøp.

For å legge til et produkt i dine favoritter klikker du på stjernen på produktsiden til et allerede skannet produkt. Alternativt kan du åpne «Historikk»-fanen og legge til et produkt derfra ved å klikke på stjernen.