Impresszum


A weboldalakért felelős

Név és cím
Robert Bosch Power Tools GmbH
Max-Lang-Strasse 40-46
70771 Leinfelden-Echterdingen

Ügyvezetők
Henning von Boxberg, Henk Becker, Christof Ziegler

Bosch kapcsolat
kontakt@bosch.de
+49 711 758-0

Cégjegyzék
Cégbíróság: Stuttgarti Bíróság HRB 756628

Közösségi adószám
DE811128452


A Bosch Csoport (Bosch) jogi nyilatkozatai

© Szerzői jog
Minden jog fenntartva. A Bosch weboldalain található szövegek, képek, grafikák, hanganyagok, animációk és videók, valamint azok elrendezése a szerzői jogi törvény és más védelemről szóló törvények védelme alatt állnak. E weboldalak tartalmát tilos kereskedelmi célokra sokszorosítani, terjeszteni, megváltoztatni, illetve harmadik félnek továbbadni. Továbbá egyes Bosch-weboldalak olyan képeket is tartalmazhatnak, amelyek harmadik fél szerzői jogi védelme alá tartoznak.


Védjegy-információ
További rendelkezésig a Bosch oldalakon található minden védjegy védjegyjogi oltalom alatt áll. Különösen érvényes ez a Bosch márkákra, típusmegjelölésekre, céglogókra és emblémákra. Az oldalainkon használt márkák és megjelenési formák a Bosch szellemi tulajdonát képezik.


Felelősségvállalás
Ezt a weboldalt a lehető legnagyobb gondossággal állították össze. Ennek ellenére a rajta található információk helyessége és pontossága nem garantálható. Kizárunk minden olyan kárra vonatkozó felelősséget, amely közvetlenül vagy közvetve e weboldal használatából származik, amennyiben az nem szándékosságon vagy nem a Bosch súlyos gondatlanságán alapul.


Licencinformáció
A Bosch weboldalán található szellemi tulajdonok, mint a szabadalmak, márkajelzések és szerzői jogok, védelem alatt állnak. Ezen az oldalon keresztül a Bosch csoport (Bosch) és harmadik felek szellemi tulajdonaik felhasználásához nem járulnak hozzá.


Információk az online vitarendezésre vonatkozóan
Az Európai Bizottság platformot biztosít az online vitarendezéshez. Ez a platform kiindulópontként szolgál olyan peren kívüli viták rendezésére, amelyek szerződéses kötelezettségeket, online értékesítési szerződéseket és online szolgáltatási szerződéseket érintenek.

Ez a platform a http://ec.europa.eu/consumers/odr/ címen érhető el.

A fogyasztóvédelmi szervezetekkel való egyeztetés előtt nem kötünk peren kívüli egyezséget.