Impresum


Odgovornost za internetske stranice

Ime i adresa
Robert Bosch Power Tools GmbH
Max-Lang-Strasse 40-46
70771 Leinfelden-Echterdingen

Direktori
Henning von Boxberg, Henk Becker, Christof Ziegler

Vaš kontakt do Boscha
kontakt@bosch.de
+49 711 758-0

Upisi u registar
Registarski sud: Amtsgericht Stuttgart HRB 756628

PDV identifikacijski broj
DE811128452


Pravne napomene grupe Bosch (Bosch)

© Copyright
Sva prava pridržana. Tekst, slike, grafički prikazi, zvuk, animacije i videozapisi kao i njihov raspored na internetskim stranicama Bosch podliježu zaštiti autorskog prava i drugih zakona o zaštiti. Sadržaj ove internetske stranice ne smije se kopirati, dijeliti, mijenjati ili dati na raspolaganje trećim osobama u komercijalne svrhe. Neke internetske stranice Bosch sadrže i slike koje podliježu autorskom pravu trećih osoba.


Informacije o zaštitnom znaku
Ukoliko nije drukčije navedeno, svi su zaštitni znakovi na internetskim stranicama Bosch pravno zaštićeni. To vrijedi naročito za Bosch robne marke, označne pločice, logotipe tvrtke i simbole društva. Robne marke i elementi dizajna korišteni na našim stranicama intelektualno su vlasništvo tvrtke Bosch.


Informacije o jamstvu
Ova internetska stranica izrađena je uz najveću moguću pozornost. Unatoč tome ne može se jamčiti ispravnost i točnost sadržanih informacija. Isključuje se svaka odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu nastalu uporabom ove internetske stranice, ukoliko se ne temelje na namjeri ili grubom nemaru tvrtke Bosch.


Informacije o licenci
Zaštićeno je intelektualno vlasništvo na internetskoj stranici Bosch kao što su patenti, zaštitni znakovi i autorska prava. Ova internetska stranica ne daje licencu za korištenje intelektualnog vlasništva grupe Bosch (Bosch) ili trećih osoba.


Informacije o internetskom rješavanju sporova
Europska komisija stavlja na raspolaganje platformu za internetsko rješavanje sporova (OS). Ova platforma treba služiti kao polazište za izvansudsko rješavanje sporova koji se odnose na ugovorne obveze koje proizlaze iz ugovora o kupnji i o uslugama na internetu.

Platforma je dostupna na http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Ne sklapamo izvansudske nagodbe pred arbitražnim tijelima za zaštitu potrošača.